Menu

Ducati Multistrada 1200 # ABS # 2017 # 1400KM !! # Rood #

16,450.00

Product Description

Te koop aangeboden,

Ducati Multistrada 1200 # ABS / DTC # Bouwjaar: 2017 # Kilometerstand: 1400 # Kleur: Rood #

De motor verkeerd gewoon in Absolute Nieuw Staat! Geen beschadigingen of krassen op te bekennen, hij is echt punt gaaf. Zoals hij hoort te zijn! Dit betreft een oringele Nederlandse motor die door Moto Puro te Nuenen nieuw is geleverd. Daar heeft hij in Juni dit jaar ook zijn 1000 kilometer beurt gekregen (staat genoteerd in het boekje) De motor is in het begin door de man bereden en heeft hem daarna overgeven aan zijn vriendin (hierdoor geeft hij op rdw 2 eigenaren aan) Het mag van zelf sprekend zijn dat de verdere slijtage delen in nieuw staat zijn. Dus hij staat gewoon start klaar!

Deze Multistrada 1200 is fabriek af voorzien van vele optie’s / instelmogelijk heden voor de optimale rij eigenschappen. Zo zit er op,

# DTC / Traction Control (instelbaar)
# DWC / Wheelie Control (instelbaar)
# ABS / Bochten ABS (instelbaar)
# Cruise Control
# Brembo Remmerij
# Keyless start

Daarnaast is de Multistrada voorzien van een Garmin Zumo naviagtie systeem die prachtig er opgebouwd is (t.w.v 700€) en een mooie bijpassende wielstriping. Verder mag het van zelf sprekend zijn dat de motor gewoon start klaar staat, het is gewoon opstappen en rijden en kilometers plezier maken! De motor staat in consignatie verkoop bij mij, alle papieren, boekjes en sleutels zijn uiteraad aanwezig!

Zie foto’s! Voor vragen kunt u me bellen of mailen,

Inruil van een nette goed onderhouden motor is mogelijk.

Geen aflever kosten! Financiering is mogelijk

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Ducati Multistrada 1200 # ABS # 2017 # 1400KM !! # Rood #

https://dekkermotorparts.nl/prod/ducati-multistrada-1200-abs-2017-1400km-rood/

Uw bericht